Företagstjänster

Meistä

Tammisaaren puusepänliikkeen matka alkoi jo ennen toista maailmansotaa Hangosta, silloinen nimi oli Hangon puusepänliike. Vuonna 1940 puusepänliike muutti Tammisaareen ja otti käyttöön nykyisen nimensä Tammisaaren Puusepänliike  vuonna 1983.

Vuonna 2012 Johan Nordström osti puusepänliikkeen toiminnan. Hänen liiketoimintansa lähtökohtana on tarjota asiakkaille korkealaatuista puuntyöstö osaamista. Johan Nordströmille laatu, kestävyys ja muotoilu ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Tänä päivänä Tammisaaren Puusepänliike on yksi Raaseporin suurimmista puusepänliikkeistä. Tammisaaren Puusepänliike tarjoaa palveluita suunnittelun ja toteutuksen kaikissa eri vaiheissa. Valmistuksen lähtökohtana ovat laadukkaat, kestävät ja yksilölliset puutuoteratkaisut. Valmistamme tuotteet asiakkaiden yksilöllisten toiveiden mukaisesti. Valmistamme mm. ikkunoita, ovia, rappusia, keittiökalusteita, vene sisusteita, rakentamiseen liittyviä puutuotteita. Palvelemme kuntia, kaupunkeja, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisasiakkaita.
facebook