Tuotteet & palvelut

Ikkunat

Ikkunat

Valmistamme ikkunat mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kauttamme voit tilata uusia ikkunoita, ikkunan karmeja, erillispokia tai pyytää tarjouksen vanhojen entisöimisestä. Vaihdamme myös vanhoihin laseihin lämpölasit.
Autamme miellämme suunnittelussa, asennuksissa ja lupa-asiakirjojen hoidossa.
Ovet

Ovet

Valmistamme kestäviä ja laadukkaita täyspuuovia asiakkaiden toiveiden mukaisesti.
Autamme suunnittelusta- piirustuksiin ja asennukseen.
Sisustus

Sisustus

Valmistamme erilaisia puu artikkeleita asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti. Autamme myös tuotteiden piirustuksien ja suunnittelun kanssa. Kauttamme tilataan muun muassa kylpyhuone kalusteita, elementtiseiniä, myyntitiskejä, tanssilattioita, sisusteita mökille, konttoriin ja työpaikoille.
Keittiö

Keittiö

Valmistamme toiveidenne mukaisen yksilöidyn ja persoonallisen keittiön. Kiitos yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa voimme toimittaa laadukkaat keittiö kokonaisuudet kodinkoneilla.
Rappuset / portaat

Rappuset / portaat

Valmistamme mittatilaustyönä portaita ja kaiteita asiakkaan toivomilla yksityiskohdilla. Hoidamme kaiken suunnittelusta, piirustuksiin sekä asennukseen.
Vene sisusteet

Vene sisusteet

Olemme erikoistuneet veneiden jalopuusisusteiden valmistukseen. Meillä on laaja kokemus puisten sisusteiden valmistuksesta niin purjeveneisiin, jahteihin kuin risteilijöihin. Mikään vene ei ole meille liian iso tai pieni.
Rakentamiseen liittyvät puutuotteet

Rakentamiseen liittyvät puutuotteet

Valmistamme erilaisia tuotteita rakennusten ulkoiseen koristeluun ja viimeistelyyn. Kauttamme voi tilata muun muassa kaiteita, pilareita, pylväitä, ikkunakoristeita sekä muita yksityiskohtia, jotka antavat talollenne yksilöllisen ilmeen.
facebook